MERSİN / ERDEMLİ - Elvanlı İlkokulu

30 Ağustos Zafer Bayramı

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Haz

Okulumuz Bağlama Kursiyerleri rehber öğretmenleri Süleyman KARAKUŞ yönetimine bir yıllık emeklerini öğrenci ve velilerin beğenisine sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık.

Nis

Okul Temelli Mesleki Gelişim Proğramı kapsamında Okulumuzda açılan "Çocuğa Yönelik İhmal ve İstismarın Önlenmesinde Eğitsel ve Pedagojik Uygulamalar Kursu"

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Mrt

İlçemiz Erdemli Anadolu Lisesinde 28.03.2023 tarihinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Mangala branşında 4-B Sınıfından Su Hira ASLAN 3. , Qbitz branşında 4-B sınıfından Berra Gül DÜDE 4. olmuştuır. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Mrt

Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda '1-7 Mart Deprem Haftası' deprem tatbikatı yapıldı.

Geçmiş Olsun Türkiye'm!